USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через величезні вибоїни на дорозі волинські села відрізані від цивілізації

19 Квітня 2019 21:57
В Україні після зими залишилися лічені кілометри доріг із нормальним покриттям. Понад 90% автошляхів всуціль укриті ямами. «Укравтодор» обіцяє завершити аварійний ремонт лише автомобільних доріг міжнародного значення, а потім вже братися за інші.

Водії не втомлюються знімати і поширювати у соціальних мережах відео пересування дорогами, які фактично перетворилися на залишки асфальтного покриття поміж ямами. Причому катастрофічною є ситуація як на дорогах регіонального значення, так і на державних та національних автошляхах.

Волинь не стала винятком, а стан місцевих автошляхів досягає критичної межі. При кожній зустрічі громад волинського Полісся із народним депутатом Іриною Констанкевич найболючішою проблемою є питання доріг, а точніше їх відсутності, інформують на сайті парламентаря.

Нещодавно на адресу нардепа надійшло звернення від Ківерцівської об’єднаної громади щодо допомоги у вирішенні питання спрямування коштів державного бюджету на фінансування та проведення ремонту автомобільної дороги місцевого значення О030532 Словатичі – Бодячів.

Відповідне депутатське звернення Ірина Констанкевич скерувала на адресу Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, Міністра інфраструктури Володимира Омельяна, в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славоміра Новака.

«Автомобільна дорога О030532, яка є обласною дорогою місцевого значення у Волинській області, проходить через територію новоствореної Ківерцівської об’єднаної територіальної громади.

Більша частина цієї дороги, а саме на ділянці, яка сполучає населені пункти Словатичі, Суськ, Звози, Бодячів, Заброди, Ківерці до дороги Р-14 знаходиться у критичному аварійному стані. Дорожнє покриття зруйноване майже на 75, а на окремих ділянках воно відсутнє зовсім причому окремі вибоїни (ями) сягають в діаметрі понад 3 метри, що створює значні проблеми під’їзду швидкої допомоги та пожежно-рятувальних автомобілів до населення», - йдеться у депутатському запиті.

Нардеп зазначає, що обласний та місцеві бюджети не в змозі віднайти таких коштів, тому просить віднайти такі кошти у державному бюджеті, адже «на вагах» здоров’я та життя людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus