USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Імена постраждалих у ДТП з волинськими баскетболістами

28 Листопада 2013 12:57
Стали відомі імена баскетболістів, які постраждали у ДТП біля міста Рівне.

Нагадаємо, орієнтовно о 17:50, 27 листопада, на автодорозі «Устилуг – Луцьк – Рівне», водій автобуса «MERCEDES-BENZ SPRINTER», 49-річний лучанин Олексій, рухаючись зі сторони Луцька в напрямку Рівного, допустив зіткнення з автомобілем MAN TGA 26.430, під керуванням 49-річного рівнянина Сергія, який рухався попереду в попутному напрямку, - інформує ТРК Рівне1.

ФОТО І ВІДЕО ДТП

Унаслідок ДТП водій автобуса від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди, дев'ятеро пасажирів автобуса MERCEDES-BENZ SPRINTER з травмами різного ступеню важкості потрапили до Рівненської ЦМЛ.

Так, у лікарні зараз пасажир автобуса Роман 1997 року народження, житель Каменя-Каширського, який отримав закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітки, госпіталізований в травматологічне відділення ЦМЛ міста Рівне.

Олександр, 1985 року народження мешканець Луцька, з політравмою госпіталізований в реанімаційне відділення ЦМЛ Рівного. Туди ж з політравмами потрапили Вадим, 1995 року народження, лучанин Дмитро, 1982 року народження.

У нейрохірургічне відділення Рівненської ЦМЛ з переломами, забоями та струсами головного мозку госпіталізовані лучани Ілля 1994 року народження, Сергій з 1994 року та його одноліток Юрій з Херсону.

Пасажир автобуса MERCEDES-BENZ SPRINTER 19-річний чернівчанин Василь з осадженням колін направлений в травмпункт ЦМЛ Рівного, а його одноліток громадянин Греції, киянин П. Юрумідіс з забоєм колінних суглобів госпіталізований в травматологічне відділення ЦМЛ – про це повідомляє прес- служба ВДАІ у Рівненській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наталія Показати IP 28 Листопада 2013 13:14
Співчуваю
tyhiy Показати IP 28 Листопада 2013 14:38
водій завжди має памятати кого везе у мене діти їздять в школу і в садочок кожного дня зранку і ввечері на шкільному автобусі але водію і в голову неприйде думка збільшити швидкість за 80 км.тим більше йти на обгін і неважно що мої діти живуть не в україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus