USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Колектив шахти №10 «Нововолинська» протестує під Верховною Радою

18 Жовтня 2018 11:42
Колектив шахти №10 «Нововолинська» сьогодні влаштував мітинг під стінами Верховної Ради з вимогою включити до держбюджету-2019 кошти, достатні для фінансування будівництва копальні.

50 шахтарів та помічник народного депутата Ігоря Гузя Валерій Мних приїхали до столиці, пише Буг.

У парламенті в цей час йде засідання, під час якого розглядають проект бюджету на 2019 рік. Як відомо, на шахту №10 передбачено лише 25 мільйонів гривень. Цих коштів буде недостатньо навіть для підтримки життєдіяльності копальні та на зарплати працівникам.

Колектив розклав плакат шахти на асфальті та грюкає касками.


Для того, щоб можна було говорити про подальше будівництво вугільного підприємства, необхідно передбачити мінімум 100 мільйонів гривень у держбюджеті.

До мітингувальників виходив народний депутат Ігор Гузь, який сьогодні буде просити збільшити кошти, передбачені на шахту №10 «Нововолинська».

«Для того, щоб можна було говорити про подальше будівництво шахти, необхідно передбачити мінімум 100 мільйонів гривень у держбюджеті», – говорить помічник нардепа Валерій Мних.


Окрім того, він повідомив, що колективу не виплачено заробітну плату частково за липень, а також за серпень та вересень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 18 Жовтня 2018 12:30
Нiчого то вам не дасть, брати шахтарi! Треба змиритися шо та ваша шахта нiкому не потрiбна. Треба вам зцепити зуби та терпiти. Зараз всiм життя не мед.
Захист Показати IP 18 Жовтня 2018 21:22
Шахтарі волиняни! Тримайтеся, за Вами правда! Невже всі народні обранці такі придурки, що не розуміють, що треба підтримувати свою економіку (нехай мізерну ), дати людям роботу, сім'ям хліба. Чи для них приємніше купувати вугілля в агресора? Напевно, бо там левова доля їх прибутків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus