USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучанці, якій пересадили серце індійського банкіра, потрібна допомога

24 Червня 2017 12:22
Лучанка Наталія Омельчук, якій в Індії трансплантували серце, готується до чергової складної операції.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Дорогі мої друзі і просто знайомі, хочу звернутись до вас в черговий раз за допомогою. Як ви знаєте, після пересадки в мене ще далеко не все гаразд. У понеділок на мене чекає оперативне втручання. Кожного дня отримую дороговартісне лікування і потребую вашої допомоги.

Кожна гривня або дві дууууже важливі для мене. Бо всі запаси моєї родини за ці важкі 1,5 року вже давно вичерпані. Заздалегідь дякую за вашу небайдужість”, - йдеться в дописі.

За три місяці Наталія перенесла три надскладних операції. Після повернення з Індії у дівчини виникла інфекція. Подальше лікування - дороговартісне і складне, тому їй потрібна допомога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus