USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Медики годину реанімували дівчинку, яку збило авто. Подробиці ДТП

15 Грудня 2018 18:47
Медики протягом години намагалися реанімувати дівчинку, яку поблизу Луцька збило авто. На жаль, врятувати дитину не вдалося, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Нагадаємо, вчора по обіді на автодорозі в селі Піддубці Луцького району 68-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», мешканець Ківерцівського району, допустив наїзд на 9-річну місцеву жительку. Внаслідок ДТП дитина померла на місці пригоди.

ДТП трапилася поблизу школи, на пішохідному переході.

Зі слів свідків, перехожі намагалися реанімувати дитину, однак, на жаль, марно.

Лікарі швидкої, які прибули на місце аварії, кажуть, застали дитину у стані клінічної смерті. Реанімували школярку годину.

"О 13.33 - надійшов виклик. Протягом 8-10 хвилин лікарі були на місці. Реанімаційні заходи були безрезультативні", - коментує старший лікар зміни Валентина.

На місце аварії викликали дідуся і бабусю дівчинки. Батьки дитини перебувають на заробітках.

"Тіло дитини лежало за кілька метрів від пішохідного переходу. Машина, яка збила школярку, зупинилася набагато далі від зебри. Удар бв такої сили, що на автомобілі утворилася величезна вм'ятина", - йдеться у сюжеті.



За фактом летальної дорожньо-транспортної пригоди слідчі внесуть відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Оля Показати IP 16 Грудня 2018 21:12
Для родини біда,а комусь-сенсація.перш ніж писати де були батьки дитини,то треба розібратись,уточнити.Батько був у відрядженні,НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ!!!
123 до Оля Показати IP 17 Грудня 2018 17:48
яке значення на твою думку має цей коментар? та хай хоть в космосі вони були, це все до одного місця.
лучанин Показати IP 17 Грудня 2018 12:01
Коли вже до тих людей дійде, що якщо не можливо навчити гарно їздити дотримуючись правил, то необхідно кожен пішохідний переход і світлофор обладнати лежачим поліцейським. і тоді їздити помаліше будемо, і живих буде більше
123 до лучанин Показати IP 17 Грудня 2018 17:50
ще не створили фірму-прокладку, щоб гроші за лежачі поліцейські викачувати в карман.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus