USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На облаштування нового корпусу військового ліцею потрібно 1,7 млн

23 Січня 2018 13:39
Близько 1,7 мільйона гривень потрібно на закупівлю інвентаря та обладнання для навчального корпусу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою у Ковелі. За ці кошти передусім планують придбати меблі та навчальні матеріали.

Про це повідомив керівник закладу Павло Боснюк під час бюджетних слухань у Волинській обласній раді 23 січня.

Йдеться про корпус, який відкрили на базі санаторію «Турія», де тривають ремонтні роботи. Реконструкцію приміщення планують завершити до кінця 2018 року. Загалом для цієї мети потрібно 12 мільйонів гривень.

«Поки коштів на роботи вистачає, але протягом року ми будемо стежити за ходом виконання робіт і за потребами закладу», – наголосив директор департаменту фінансів Волинської облдержадміністрації Ігор Никитюк та наголосив, що для ліцею передбачено виділити чи не найбільше коштів із загальної суми, передбаченої цьогоріч на освітню галузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ліцеїст Показати IP 24 Січня 2018 09:01
Ліцей вартий цих коштів, Боснюк молодець!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus