USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині за ніч спіймали 4 п’яних водіїв

11 Серпня 2020 14:06
Волинські патрульні за нічну зміну виявили чотирьох водіїв, які кермували у стані алкогольного сп’яніння.

Про це йдеться на сторінці патрульних у фейсбуці.

Патрулюючи вулицю Чорновола, що у Луцьку, поліцейські помітили автомобіль Peugeot 3008, який порушив правила дорожнього руху.

Патрульні зупинили транспортний засіб і під час спілкування із водієм, виявили в нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Він пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу. Результат – 1.12 проміле.
Цієї ж ночі за порушення ПДР було зупинено водія Audi А6 на вулиці Рівненській, у якого також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій відмовився пройти освідування на стан сп’яніння на місці події, а згодом і в медичній установі.

Згодом, патрулюючи вулицю Ковельську, патрульні помітили автомобіль Opel Movano, водій якого не виконав вимогу дорожнього знаку 3.21 «В’їзд заборонено». Кермувальник проігнорував вимогу поліцейських зупинити свій транспортний засіб.

Надалі водій вибіг із водійського сидіння і намагався втекти, однак був затриманий на вулиці Лесі Українки. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння чоловік відмовився.

Окрім цього, патрулюючи автодорогу Н-22 (Устилуг-Луцьк-Рівне) у с. Струмівка патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, в якого не освітлювався державний номерний знак у темну пору доби. Під час спілкування із водієм цього транспортного засобу інспектори також виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння у присутності свідків на місці зупинки автомобіля. Результат – 0.88 проміле.
На усіх водіїв складено протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП та адміністративні матеріали відповідно до інших порушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus