USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

«Не шукайте мене»: водій, який зник з місця ДТП у Володимирі-Волинському, залишив записку

16 Серпня 2018 14:57
Уже дві доби поліція розшукує чоловіка, який зніс огорожу у центрі Володимира-Волинського, біля каплички, що на вулиці Устилузькій. Про це на початку засідання виконавчого комітету 16-го серпня повідомив міський голова Петро Саганюк, передає Буг.

Чоловік залишив на дверях помешкання записку з приблизно такими словами: «Пробачте мені. Не шукайте мене».

Нагадаємо, що ДТП трапилася 15-го серпня в центрі Володимира-Волинського близько першої години ночі.

Автомобіль «Рено» вилетів на тротуар та зніс огорожу на вулиці Данила Галицького.

Поліція повідомила, що 66-річний водій Renault не впорався з керуванням і наїхав на секцію огорожі. Чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння: мав 1,49 проміле алкоголю, що в 7 разів перевищило норму. На винуватця патрульні оформили 2 протоколи.

Петро Саганюк зазначив, що в нічний час у місті відбувається багато подій, тому треба подумати як влаштувати систему відеоспостереження за вулицями міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коза Показати IP 16 Серпня 2018 17:03
Не шукайте мене, пробачте, що перебував п"яним, поставте огорожу за свій рахунок. Може ще й подякувати, що нікого не збив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus