USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обіцяли бути толерантними, а самі використовують нечесні та брудні технології, - Башкаленко про опонентів ПР

28 Грудня 2009 19:02
Опоненти «Партії регіонів» та Віктора Януковича в бажанні перемогти на виборах користуються нечесними та брудними технологіями. Між тим, бюджет держави,  реальний сектор економіки – у критичному стані.
Про це заявив сьогодні, 28 грудня, на прес-конференції голова ВО «Партії регіонів» Олександр Башкаленко.
Підводячи підсумки 2009 року, заступник голови Волинської обласної організації «Партії Регіонів» Олександр Курилюк зазначив: «Уряд стверджує, що країна виходить із кризи. Проте Україна вдруге за всю історію незалежності входить у новий рік без бюджету. Така ж ситуація була у 1997 році за часи прем’єрства Павла Лазаренка. Це дає змогу уряду розпоряджатися коштами на власний розсуд, а для країни це означає невпевненість, невиплату заробітних плат та пенсій».
Проблеми з державною казною, за словами політиків-регіоналів, серйозно відображаються і на Волині, де існує небезпека невиплати заробітної плати в бюджетних організаціях.
Регіонали прогнозують нелегкий рік для бюджету 2010 року. Адже всі соціальні виплати за словами Курилюка здійснюються на «запозичені кошти з міжнародних фінансових організацій. Більше того нагромаджуються внутрішні борги. Нині грошові зобов’язання України становлять 360 мільярдів гривень, тоді як у 2007 були в 4,5 рази менші».
Стабілізаційний фонд, створений Тимошенко, за словами очільників волинського осередку регіоналів створений, аби фінансувати те, що вигідно «прем’єрці», а не для того, аби вкладати гроші в реальний сектор економіки. Із запланованих 45 мільйонів гривень Волинь одержала лише 12 мільйонів і то близько 5 мільйонів прийшло протягом грудня.
Нарікали очільники волинського осередку «Партії Регіонів» і на корумпованість та вседозволеність української влади, використання адмінресурсу, «бидлізм і хамізм» у веденні передвиборних кампаній. Подібна ситуація, стверджують «регіонали» відбувається й на місцевому рівні.
Як приклад, Башкаленко приводить земельні рішення Луцькради: «За надання Луцькому Домобудівельному Комбінату Руслана Ваймана, земельної площі як вільної ділянки в 49 соток проголосували «за» Давидов, Мамосюк, Шиба та інші..  Ми піднімали це питання. Заборонено віддавати землю, цю процедуру законно здійснювати лише шляхом продажу землі з аукціону. Фірма «Домінанта», який віддали землю для будівництва ТЦ «Караван» і досі не виконала своє зобов’язання по будівництву мосту. Це хіба не корупція? Ми на писали заяви у «жеки», прокуратуру. Останній факт стосується вулиці Трункіна: 18 ділянок мер вирішив роздати своїм. Хто серед них? Всі чиновники. Нині Україна посідає 146 місце в світі за рівнем корумпованості».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
OrestN Показати IP 28 Грудня 2009 21:52
є суд, який вирішє усі спірні питання. Якщо місцевий регіонал Башкаленко не піариться, а має реальні докази своєї правоти - нехай надасть докази своєї інформації, а до тих пір - не можна йому не одному слову вірити!
editor Показати IP 4 Січня 2010 11:41
Від редакції до Відвертого: зареєструйся і прочитай уважно правила коментування. А тоді поговоримо
Схід Показати IP 5 Січня 2010 12:27
Адміністратору.Декілька разів коментував пресконференцію,жодного разу не пропустила ваша "свобода слова" мою позицію в світ користувачів Інтернетом.Без брехні, без образ, без принижень осіб,які провели свої думки через ваш сайт на пресконференції, нам користувачам не даєте сказати слово.Ганьба цензурі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus