USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Посадовців лісгоспу на Волині, які ошукали державу на 1 млн, взяли під домашній арешт

17 Лютого 2020 14:16
Посадовцям держпідприємства на Волині, котрі ошукали державу на понад 1 млн. грн., обрали міру за побіжного заходу. Їм загрожує, зокрема, до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, інформує пресслужба ГУНП Волині.

Нагадаємо, що слідчі детективи Головного управління Національної поліції в області у співпраці із співробітниками Управлінням Служби безпеки України та за процесуального керівництва прокуратури області викрили незаконну діяльність організованої групи, до якої входили службові особи державного підприємства та суб’єкта господарської діяльності.

Правоохоронці всатовили, що на підставі фіктивних угод про здійснення суб’єктом господарювання лісозаготівельних робіт на площах військового лісгоспу, з державного підприємства перераховувались кошти на рахунки підконтрольного господарського товариства. Так, із листопада 2019 року по січень 2020 року з державного підприємства за фіктивними угодами перераховано майже 2 млн. грн.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбачених ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт. Мова йде про зловживання службовим становищем, вчинене організованою групою, в особливо великих розмірах.

Правопорушникам загрожує, зокрема, до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бббб Показати IP 17 Лютого 2020 20:33
Когось за хліб і палку ковбаси - тримання під вартою, а когось за 2 лями до дому..... Позор стороні обвинувачення і суду. Прокурорський контенгент подавфайте апеляцію......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus