USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Проєкт «The Hub» волинського селища отримав перемогу на всеукраїнському конкурсі

6 Грудня 2019 22:43
4-го грудня у Києві відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування». Молодіжний простір «The HUB» у селищі Благодатне виборов перше місце за залучення молоді до місцевого економічного розвитку.

Як розповів селищний голова Олександр Топорівський, після подачі заявки на конкурс приїжджали представники з Ради Європи та особисто на місці перевіряли проєкт, пише БУГ.

Дипломом І ступеня у номінації «Практики залучення молоді до місцевого економічного розвитку» нагородили за створення молодіжного простору «The HUB» у Благодатному.

«Ми вперше беремо учать у такому конкурсі і одразу перемога. Для нас це прекрасна можливість бути в спільноті практик самоврядування та ділитися досвідом. Невдовзі плануємо їхати на форум, який відбудеться у Кракові. Готові й надалі розвиватися», - зазначив Топорівський.

Уже шостий рік поспіль Міністерство розвитку громад та територій у співпраці з Програмою Ради Європи проводить Всеукраїнський конкурс. Цьогоріч зі 136 практик органів місцевого самоврядування конкурсна комісія обрала 30 переможців, інформують у пресцентрі ініціативи «Децентралізація».

18 липня проєкт «The Hub» відкрили у Палаці культури селища. Головне мета – це щоб молодь дізнавалася щось нове, чогось вчилася і спілкувалася з однолітками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus