USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

«Що-що, а твоє призначення – ну ніяк не політичне», - Клімчук про нового начальника ФДМ області

19 Липня 2010 17:20
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук 19 липня під час апаратної наради офіційно представив трьох новопризначених керівників обласних структур.

Першим губернатор звернув увагу колег на нового начальника головного управління юстиції в області Ігоря Оксенчука, який донедавна працював заступником начальника відділу державної виконавчої служби цього ж управління в області.

«Це кваліфікований юрист. Що мене в ньому підкупило, так це те, що він пропрацював вчителем три роки. Раз любить дітей, значить буде з повагою ставитись до дорослих дітей, які роблять дурниці в житті», – висловився Клімчук.

Далі мова йшла про Тетяну Маслечко – новопризначеного начальника регіонального відділення Фонду державного майна України у Волинській області, котра кадрово зростала, «як і належить рости чиновнику». Губернатор відзначив її гарний послужний список та професіоналізм.

«Ой, подивіться, яка гарна жінка. Ґендерна політика в дії, колеги. Танічка, що-що, а твоє призначення ну ніяк не політичне, а чисто функціональне», – сказав він.

Про нового начальника служби автомобільних доріг у Волинській області Ігоря Галащука Клімчук говорив найбільше. Розповів, що той родом з Прикарпаття, але все своє свідоме життя жив і працював на Кіровоградщині.

«Він сьогодні в дрес-коді. Це його перший вихід у волинський світ. Підкупило мене в ньому те, що після завершення служби у радянській армії, з 91-го року і понині він був пов’язаний з роботою облавтодору, Кіровоградського. Схід і Захід разом! Особисто керував будівництвом серйозного відтинку шляху «Одеса-Київ» під час доброї пам’яті Георгія Кирпи. Робота блискуча, до цього часу не потребує ремонту», – промовив губернатор.

Похвалився голова держадміністрації й тим, що новий начальник дав хорошу оцінку «тому господарству, яке він очолив»: службі автомобільних доріг і «Облавтодору».

Не оминув Клімчук «добрими словами» і попереднього «головного дорожника» Юрія Ольхового, якому служба автодоріг дісталась «у найтяжчий час».

«Треба відзначити його сумлінну роботу, майже дев’ять місяців він керував цією справою. А тепер Юрію Ольховому, чого гріха таїти, можна зайнятись бізнесом, який десь залишився на дружині, на синах. Він прекрасний фахівець, у нього прекрасна команда дорожників. Вперед за орденами. Були б гроші. А гроші будуть. І на дороги гроші будуть», – підсумував губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В захопленні Показати IP 20 Липня 2010 01:29
Красиво таки, собака, говорить )))) От чого не вистачало волинській болотній владі - живості, іронії, "іскромьотності". Браво, Клімчук! Хоч ви сволоч ще та....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus