USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині загинула школярка, рятуючи 13-річну дівчинку

17 Серпня 2018 13:09
Трагедія сталася 16 серпня поблизу селища Колки Маневицького району.

Як повідомили у прес-службі волиснької поліції, у річці Стир, рятуючи 13-річну школярку, загинула 16-річна дівчина. Загалом від початку року на водоймах області втопилося четверо дітей віком від 8 до 16 років.

Поліція застерігає батьків та наголошує, у жодному разі не залишати дітей без нагляду біля водойм та не дозволяти йти до води самим. Навіть під наглядом дорослих, вони повинні бути екіпіровані надувними нарукавниками і кругом. Діти не завжди можуть правильно оцінити рівень небезпеки, відтак потрапляють у водяну пастку. Зазвичай непоправне стається саме тому, що поруч не має людини, яка б могла вчасно прийти на допомогу. Роз’яснюйте дітям, що річка, озеро чи ставок – не місце для пустощів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталія Показати IP 17 Серпня 2018 22:43
Бідна дитина знаю цю дівчину

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus