USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Старожили» Волині шукають нові команди і чекають рішення щодо ПЛ

22 Червня 2017 14:05
«Волинь» вийшла з відпустки без багатьох футболістів основного складу. До занять у Луцьку стають в основному гравці молодіжного і юніорського складів. Саме цей склад закінчував минулий сезон у Прем’єр-лізі після того, як «Волинь» вилетітела з УПЛ за спортивним принципом. Про намір грати суто молодими футболістами говорив напередодні Конгресу ФФУ 16 червня і головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.

У частини вчорашніх лідерів команди закінчилися контракти, частина перспективної молоді почала також шукати нові команди.

Фінішували контракти в Анатолія Діденка, Олега Герасимюка, Віталія Неділька, Сергія Логінова. Діденко зараз в Одесі, Логінов підтримує форму в Дніпрі, Герасимюк і Неділько – в Луцьку, усі ці футболісти – у пошуку нових клубів. Аналогічна ситуація і у воротаря Артема Кичака, півзахисників Редвана Мемешева й Артема Дудика. У них поки чинні контракти з «Волинню», але не забуваймо, що клуб має майже піврічну заборгованість перед футболістами із зарплати.

Відзначимо, що всі «списані» Віталієм Кварцяним у кінці минулого чемпіонату ветерани команди перебувають також у режимі очікування майбутнього «Волині». Як відомо, найближчим часом команда може зберегти місце в ПЛ через зняття «Сталі». Клуб з Кам’янського не надав фінансових гарантій стосовно участі в чемпіонаті. Цілком імовірно, що в такому разі частина колишніх досвідчених гравців «Волині» може залишитися в команді.

Ще двоє молодих, але вже «засвічених» футболістів «Волині» поїхали на перегляд. Владислав Шаповал зіграв два матчі за словацький «Ружемберок», проте клуби поки не можуть домовитися про суму його трансферу. Універсал Юрій Романюк, який грає на правому флангу, запрошений на перегляд у мінське «Динамо».

Поки вирішується питання, в якому чемпіонаті гратиме «Волинь», команда складає плани на підготовку. Наступного тижня буде зіграно спаринги з дублем «Карпат» та першоліговим винниківським «Рухом». Літній збір заплановано провести в липні у Закарпатті.

Юрій КОНКЕВИЧ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus