USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську п'яний водій намагався відкупитись від поліцейських

11 Серпня 2020 12:08
Учора близько п’ятої години вечора працівники групи реагування патрульної поліції у Нововолинську за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль ВАЗ 2109 під керуванням 51-річного місцевого жителя. Чоловік рухався автомобілем по смузі зустрічного руху.

Під час спілкування з громадянином у нього помітили ознаки алкогольного сп’яніння, повідомляє поліція Волині.

Чоловік відмовився проходити тест на місці та вчинив злісну непокору законним вимогам працівника поліції. До порушника правоохоронці були змушенні застосувати спецзасіб – «кайданки». Автомобіль правопорушника поліцейські вилучили та помістили на арештмайданчик.

Під час складання адміністративних матеріалів волинянин намагався дати поліцейським 200 грн хабара. Факт надання хабара належним чином задокументували, гроші вилучили. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Окрім цього, на чоловіка правоохоронці склали адмінпротоколи за трьома статтями – ч. 1 ст. 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами), ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Цього ж дня факти надання неправомірної вигоди поліцейські ще задокументували у Нововолинську та Ратнівському районі. Досудові розслідування тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus