USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У школі міста Устилуг реконструюють дах та фасад

20 Лютого 2019 08:58
У школі міста Устилуг виникла складна ситуація із дахом та фасадом навчального закладу. За словами директорки Світлани Михалець, школа потребує негайної заміни даху, а також ремонту фасаду, з якого падає плитка.

Про це директорка розповіла під час зустрічі з народним депутатом України Ігорем Гузем. Цього дня парламентар працював в Устилузькій ОТГ та проводив зустріч з активом громади. На завершення зустрічі Ігор Гузь поцікавився проблемами, які турбують людей. Тоді директорка й попросила звернути увагу на стан школи, пише Буг.

Світлана Михалець розповіла, що дах навчального закладу перебуває в поганому стані. А також, що в школі постає питання щодо навчальних кімнат, адже зараз навчається 19 класів, а мають лише 17 кімнат. Для одного класу знайшли кімнату, а учні ще одного зобов’язані ходити між кабінетами. У перспективі директорка говорить про розширення приміщення школи.

Народний депутат повідомив, що 500 тисяч гривень спрямується для реконструкції фасаду та даху в школі міста Устилуг. Звичайно цих коштів не буде достатньо, щоб замінити повністю весь дах, однак можна робити це частинами. Ці слова підтримало керівництво Устилуга та додали, що проект передбачає роботи етапами.

«Нам в першу чергу потрібно відремонтувати дах та вентиляцію школи. Потім фасад, щоб плитка не падала. Ми це маємо зробити, адже надалі тут зробимо опорну школу громади», – зазначив Віктор Поліщук, голова Устилузької міської ОТГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus