USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вбивство 26-річної волинянки: у Польщі затримали двох підозрюваних. Оновлено

22 Червня 2017 13:26
Двох підозрюваних у вбивстві молодої ковельчанки заарештували в Польщі.

Розслідування всіх обставин убивства 26-річної волинянки в Люблінському воєводстві Республіки Польща триває. Тіло жінки з ознаками насильницької смерті, як відомо, було виявлене 18 червня ц. р. в водоймі біля м. Грубєшув. Окружна прокуратура Замостя порушила за цим фактом кримінальну справу, а всі обставини цієї справи – на особливому контролі Генерального консула України в Любліні Василя Павлюка.

"Польське радіо" інформує, що арештовані за підозрою у вбивстві молодої жінки - 34- і 42-річний українці, який затримали на пункті пропуску «Угринів-Довгобучів». Своєю чергою, керівник сектору комунікації управління НП у Волинській області Віктор Гомоль повідомив УНН, що затримані чоловіки мешканці Волинської області, неодноразово судимі. Наразі їх заарештовано на 3 місяці. За вбивство їм загрожує до 25 років позбавлення волі.

Слідчі також затримали 29-річного місцевого жителя з району Грубешів. Йому висунули звинувачення, оскільки він знав про скоєний злочин, але не повідомив поліції.

"Правоохоронці з'ясували, що причиною вбивства молодої матері були фінансові борги. Чоловіки позичили 20 тисяч злотих у своєї співвітчизниці, яка в Польщі займалася перепродажем цигарок. Коли жінка почала нагадувати про повернення коштів чоловіки атакували її", - розповідає речник Окружної Прокуратури в Замості Бартош Вуйчик.

За результатами розслідування відомо, що нападники вдарили жінку твердим предметом в потилицю і вона втратила свідомість. Потім повісили каміння на шию молодої жінки і вкинули до водойми. Найімовірніше жінка ще була жива, коли її викинули у воду. Причиною смерті стало утоплення, додав Вуйчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юрій Показати IP 22 Червня 2017 15:43
Оперативно працюють!
луцьк Показати IP 22 Червня 2017 17:06
поліція на висоті ,таким не шкода зарплат,
Серж Показати IP 23 Червня 2017 15:47
...ото хай наші менти вчаться, як треба працювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus