USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин став заступником начальника донецької поліції

18 Серпня 2017 08:28
Павла Алєксєєнка, який тривалий час жив та працював на Волині, голова Національної поліції Сергій Князєв призначив на посаду заступника начальника ГУНП в Донецькій області.

Про це на повідомили на офіційному сайті правоохоронців у четвер, 17 серпня.

«Павло Алєксєєнко має досвід служби на керівних посадах в Національній гвардії, прикордонних військах та органах внутрішніх справ. Він курируватиме лінію превентивної діяльності поліції», - йдеться в офіційному повідомленні про призначення.

З 2009 року Алєксєєнко очолював два районних відділки поліції (Горохівський, Володимир-Волинський) та Нововолинський міськвідділ поліції. З 2013 року був керівником ОПВ Управління карного розшуку УМВС України у Волинській області, пише Перший.

В період Революції Гідності він був одним із кандидатів на посаду начальника поліції, проте тоді волинську поліції очолив Петро Шпигу. Після цього Павло Алєксєєнко переїхав на Рівненщину, де працював першим заступником начальника УМВС у Рівненській області.

У 2015-2016 роках працював заступником начальника Західного регіонального управління з оперативно-розшукової роботи Державної прикордонної служби України, потім – заступником начальника управління – начальником відділу запобігання та виявлення корупції адміністрації Державної прикордонної служби. Звільнений в чині полковника.

Варто зазначити, що останній час Павло Алєксєєнко працював у сфері кримінальної аналітики, що дозволить побудувати ефективну роботу блоку превентивної діяльності.

«Не з чуток знаю, що поліція Донеччини - це гідна бойова одиниця та один з найпотужніших підрозділів, тому маю за честь відсьогодні представляти поліцію Донеччини», - сказав Павло Алєксєєнко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Артем Показати IP 18 Серпня 2017 10:18
Саша БАшкаленко вже вітав?
колега Артема до Артем Показати IP 18 Серпня 2017 12:25
Бачу ми з вами знаємось на цій темі!!! Такими темпами і Яник скоро стане премєром....
мєнт Показати IP 18 Серпня 2017 10:44
це вже повний пі....єц! цей алкаш ще робить і ще й на таких посадах? Це просто СРАКА а не мвс! Вах-вах-вах
Горохів Показати IP 18 Серпня 2017 12:28
Він, бачу не погоана пробухав ці роки...... ПІПЕЦЬ ПОВНИЙ.КРІМ ТОГО ВІН ПЕРЕКОНАНИМ МОСКАЛЬ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus