USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинська влада намагається втримати ціни на продукти

25 Березня 2010 18:09
Волинська облдержадміністрація звертає увагу місцевих виробників продовольчих товарів на неприпустимість необґрунтованого підвищення оптово-відпускних цін.

Для недопущення зростання цін на продукти харчування обласна державна адміністрація використовує усі повноваження, надані їй постановою Кабміну «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)».

Регулюється граничний рівень торгівельних надбавок у розмірі 15% до ціни виробника на молочну і м’ясну продукцію, макарони, крупи та цукор, олію соняшникову, яйця курячі, на основні сорти хліба - 6%.

Запроваджено режим декларування зміни цін. Для повного забезпечення потреб населення у свіжих овочах та фруктах рекомендовано створити гуртові ринки сільськогосподарської продукції.

Здійснюється постійний контроль за дотриманням чинного законодавства на ринках продовольчих товарів шляхом дослідження стану конкуренції, виявлення проявів колективної монополії, моніторингу цін на товари, - інформує Головне управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus