USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські дзюдоїсти завоювали повний комплект нагород на чемпіонаті України

18 Квітня 2019 20:54
Повний комплект нагород завоювали волинські спортсмени на чемпіонаті України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років, що відбувся у Львові.

На національні медалі претендували понад півтисячі дзюдоїстів майже з усіх регіонів України.

«Для багатьох спортсменів – це дебютні старти на національній арені. І це їхній шанс зарекомендувати себе перед тренерами, зробити перший крок у напрямку збірної. На Волині зараз зібрано дуже багато хороших тренерів, які привезли своїх найкращих спортсменів. Тому наша федерація може похвалитися серйозними здобутками», – розповів директор Федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКА ШКОЛА ДЗЮДО – У ТРІЙЦІ НАЙКРАЩИХ У КРАЇНІ
Більшість нагород у волинську скарбничку поклали спортсмени любомльської школи дзюдо.

У ваговій категорії +63 кг кілограма перемогла Діана Семченко. Срібло виборов Антон Вовк (в/к 42 кг), а Інна Галян – бронзу (в/к 57 кг).

Ще одну нагороду здобув вихованець шацького клубу «Торнадо» Сергій Цекот, який зайняв третє місце у категорії 60 кг.

«Проводили по два тренування в день протягом трьох місяців, виїздили на змагання. Розраховували на його перемогу, бо бачили за результатами, що добре він йшов. Він міцний, швидкий і прудкий хлопець. Сітка була складна, 75 учасників в категорії. На лівий бік трошки підворотів не вистачає, то будемо над цим працювати», – прокоментував тренер Роман Самолюк.

Зазначимо, для шацької школи дзюдо – це перша нагорода на національних першостях. Секція «Торнадо» відкрита з 2012 року.

«У нас відносно молода школа дзюдо. У 2012 році ми набрали дітей 2-3 класу і починали з ними зі самих азів. Думаю, з часом дзюдо і в Шацьку, і в області набуватиме все більшої популярності. Зараз ми робимо ставку на масовість, а з часом прийдуть ще кращі результати», – продовжив Самолюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКА ДЗЮДОЇСТКА ВИБОРОЛА БРОНЗУ В ТУРЕЧЧИНІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus