USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські легкоатлети – четверті в Україні

22 Червня 2017 16:45
Юнацька команда легкоатлетів Волинської області виборола високе четверте місце в загальнокомандному заліку Чемпіонату України з легкої атлетики серед юнаків 2000 р. н. і молодших. Він фінішував на стадіоні «Зірка» у Кропивницькому.

Волиняни поступилися тільки командам Київської, Дніпропетровської та Харківської областей, натомість випередили сильні збірні Сумської, Донецької областей та команду міста Києва.

Такий вдалий виступ забезпечувався успішними індивідуальними стартами нашої команди. Чемпіонкою в бігу з перешкодами на 2 000 м стала Іванка Кух (Любешівська ДЮСШ). Не було рівних тріо наших скороходок у заході на 3 000 м. Перемогла в Кропивницькому Дарина Касян, другою фінішувала Валерія Шоломіцька, третьою – Юлія Петрик.

Ще чотири наші легкоатлети завоювали срібні медалі чемпіонату України. Спринтер Ерік Костриця був другим у фіналі на 200 метрів, Олександра Хомилюк також «срібна» у дівчачому фіналі на 200 м. Софія Богдан метнула спис у найкращій спробі на 47.31 м, і це також другий результат на чемпіонаті. Інший наш метальник списа, Дмитро Кальков, показав 63.66 м, результат – «срібло» ЧУ. Ще одну нагороду, бронзову, здобув Дмитро Медведюк у заході на 3 000 м в спортивній ходьбі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Червня 2017 18:36
А, Луцкие акробаты чемпионы Украины!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus