USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський священик, який скоїв ДТП, попросив вибачення у постраждалого

15 Грудня 2018 11:35
Священик храму Різдва Христового УПЦ КП у Володимирі-Волинському отець Юрій Пилипець, який скоїв ДТП, розшукав постраждалого військовослужбовця і попросив вибачення. Про це на своїй сторінці «Фейсбуці» написав громадський активіст Тарас Сватко.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському на вулиці Ковельській трапилась ДТП за участю військового та місцевого священика, який був з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння.

Зі слів Сватка, священик визнав свою вину і розпочав процес відшкодування збитків.

«І так. Свіжа інформація по цій справі. Щойно зателефонував мені постраждалий військовослужбовець, який сказав, що отець Юрій сьогодні його розшукав. Просив вибачення, визнав повністю свою вину (побачимо чи в суді визнає) і розпочав процес відшкодування збитків. Ось так», - йдеться у коментарі активіста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus