USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Як посадовці міськради маніпулюють свідомістю лучан

23 Березня 2017 08:00
Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев не розрізняє понять «факт смерті міського голови» та «дострокове припинення повноважень міського голови», або ж відверто маніпулює свідомістю лучан.

Про це стало відомо під час програми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» 22 березня.

Тарас Яковлев прокоментував ситуацію в міській раді. На його думку, «такої кризи влади не було за весь період незалежності». Щоправда, він жодним чином не обмовився про те, що чергові сесії, на яких розглядали нагальні питання, не відбувалися з вини колишнього секретаря Юлії Вусенко, яку він так ревно захищає: адже саме вона створила цю ситуацію, призначивши позачергову сесію на той же день, що й чергову, аби отримати право вето.

Натомість посадовець каже, що більшість депутатів вчинили «не по-людськи та незаконно». Додамо: вчора відбулося судове засідання за клопотанням Юлії Вусенко про призупинення дії рішення про припинення її повноважень, і їй відмовили.

На його думку, депутати мали вчинитии так, як їм пропонувала Вусенко: «Варто було б спокійно прийняти смерть… прийняти факт смерті Миколи Ярославовича, щоб призначити місцеві вибори».

Нагадаємо, проект рішення, який так домагалася прийняти Юлія Вусенко, перебуваючи на посаді секретаря, звучало по-іншому: «Про дострокове припинення повноважень Луцького міського голови». Про смерть, чи факт смерті – ані слова.

Тарас Яковлев – не єдиний, хто відверто жонглює різними поняттями. Юлія Вусенко, яка б у разі прийняття цього проекту рішення отримала б право вето, теж спекулювала словами «факт смерті», переконувала, що замахнулися депутати «на святе» і наплювали на всі моральні норми. Цю ж маніпуляцію підхопили і низка лояльних до неї ЗМІ.

Насамкінець додамо: факт смерті встановлюють судмедексперти, а ось «припинення повноважень» - юридичний термін.

Що ж до «команди Романюка», то Яковлев вважає, що всі вони зі своєю роботою справляються. Хоча насправді, підбиралася вона аж ніяк не за професійними якостями, а завдяки політичним домовленостям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Так Показати IP 23 Березня 2017 09:30
За час незалежності таких "унікальних" заступників луцьких бургомістрів ще не було. Тому мабуть слідом за Вусенко варто змінити на толковіших і заступників міського голови.
Kexfyrf Показати IP 23 Березня 2017 10:45
Щурячі драчки! Розігнати міську раду - толку з неї все одно не було ніколи!
ага Показати IP 23 Березня 2017 12:39
Люди добрі, ви думаєте, туди прийдуть кращі? Такі ж самі телепні. Краще б вулиці та сквери прибрали, весна на вулиці. І ще, хто з депутатів обіймає район Кравчука-Конякіна, навпроти пенсійного. В дворі поряд, де ведеться будівництво на Зацепи срач роками не прибирається. Скільки на це можна дивитися? Щоранку, йдучи на роботу дворами, огидно, чим ви там займаєтесь у тій раді? Там маленькі діти гуляють.
Кузьма Фрешенберг Показати IP 23 Березня 2017 17:21
Він де-б*л цей Яковлєв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus