USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ярлик «агент кремля» вішають усім, хто не підтримує БПП, – Імберовський

19 Квітня 2019 10:05
«Ми - перед вибором!» - агітаційні матеріали під такою назвою сьогодні активно поширюють прихильники Петра Порошенка. Отож, про який вибір йдеться, чому тих, хто не підтримує БПП називають «агентами Кремля» - про це перед другим туром виборів в ефірі телеканалу «Аверс» розповідають укропівці Михайло Імберовський, депутат Волинської обласної ради та Олександр Кравченко, депутат Луцької міської ради, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Сьогодні з вуст Президента України часто можна почути - «Мова! Армія! Релігія!». Мовляв, Петро Порошенко зробив дуже багато для розвитку і зміцнення української армії та надання українській Церкві Томосу. Провладна сила стверджує також, що при владі повинен бути головнокомандувач.

«Однак для цього є Рада Нацбезпеки України, Міністерство і міністр оборони, начальник Генерального штабу, його заступники. Тобто великий штат військовослужбовців вищої ланки, які спеціально навчалися військовій справі. Це дійсно фахівці, які живуть військовою справою все своє життя. Тому визначення того, що президент є головнокомандувачем над ЗСУ не є зовсім вірним. Він керує, направляє, але пряме керівництво здійснює Міністерство оборони», - зазначає Олександр Кравченко.



Сьогодні ми часто зустрічаємося з фактами того, що людей, які не підтримують БПП називають «агентами Кремля», тих, хто проголосував за Петра Порошенка - інтелігенцією, а тих, хто віддав свій голос за Володимира Зеленського – пролетаріями.

Михайло Імберовський переконаний, що стратегію оборони України від агресії з боку Російської Федерації і визволення окупованих територій розробляє не Президент, а Генеральний штаб.

Президент і його виборчі штаби обрали для своєї кампанії технологію бруду. Залякати українців, протиставити їх один одному, поділити їх на тих, що підтримують Європу

і тих, що Москву. Та слід врахувати, що курс України на Європу і вектор на НАТО є незмінними незалежно від того, хто стане президентом.

«Йде вішання ярликів – якщо ви не з нами, то ви – проти нас. І все це призводить до нагнітання негативу. Все частіше люди, які працюють в одному колективі, живуть по сусідству, а то й в одній хаті починають на підвищених тонах вести дискусії на політичну тему. Але слід пам’ятати, що вибори відбудуться 21 квітня. А далі? Сьогодні я впевнений, що переконати своїх опонентів немає змоги. Завдяки команді «порохоботів» у суспільстві з’явилася неабияка ворожнеча», - переконаний Кравченко.

«І винні в цьому саме прибічники гаранта, які створили йому атмосферу, завдяки якій він почав думати, що він ледве не Месія, - стверджує Михайло Імберовський. - Тому 1 квітня для нього був холодний душ.



Він зрозумів, як саме до нього відносяться пересічні люди. Тоді Порошенко і сказав, що мовляв, почув народ і зрозумів його потреби. Але ж працювати потрібно було раніше. І якби це було протягом останніх п’яти років, то сьогодні з України не виїхало б стільки людей. А демографічна ситуація! Нині смертність переважає над народжуваністю. Не створено інвестиційний клімат для інвесторів, що має свій, далеко не позитивний вплив на нашу економіку. Зрештою, децентралізацію він також пригальмував».

Отож, попереду другий тур виборів і тому кожен повинен дуже виважено підійти до нього. Адже від того, за кого ми віддамо свій голос – за нового політичного лідера чи людину, яка за п’ять років при владі лише наробила біди, залежатиме, як ми будемо жити завтра та як розвиватиметься Україна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Прокинулись Показати IP 19 Квітня 2019 10:13
Цей ярлик вішають всім незгідним вже не один рік. Коли засліплені націоналісти при владі - це біда для країни.
Я до Прокинулись Показати IP 19 Квітня 2019 14:35
вони не засліплені, - вони придуркуваті
Порохоботам Показати IP 19 Квітня 2019 10:37
Ваш божок і його кримінально - депутатська зграя перетворили країну в ніщеброда з торбою, і тепер всім втюхуєте думку, що хтось поласиться на цю пусту торбу з дірками?
Навуходоносор Показати IP 19 Квітня 2019 14:31
Наступает тяжелое похмелье...Лучше поздно, чем никогда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus