USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За звільнення сина від криміналу волинянка заплатила шахраям 10 тис.

17 Лютого 2020 22:59
Кримінальні провадження за фактами шахрайств на понад 15 тис. грн. відкрила поліція Волині, інформує ГУНП Волині.

До територіальних підрозділів поліції області із заявами про шахрайства звернулися жителі Ківерцівського, Горохівського районів та Ковеля. Зловмисники незаконно заволоділи коштами громадян під приводом продажу товарів через мережу Інтернет, здачі в оренду квартири та начебто звільнення родича від кримінальної відповідальності за побиття людини.

У суботу до Ківерцівського відділу поліції звернувся 60-річний житель Ківерцівського району та повідомив, що 13 лютого через один із інтернет-сайтів замовив деревообробний станок. Потерпілий перерахував 4,3 тис. грн., але товару так і не отримав. Із аналогічною заявою до Ковельського відділу поліції звернулася 37-річна ковельчанка. Шахраї під приводом оренди квартири заволоділи грошима потерпілої в сумі 1,5 тис. грн..

Учора, 16 лютого, до Горохівського відділу поліції звернулася 49-річна жителька району та повідомила, що їй на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік. Зловмисник назвався працівником правоохоронного органу та шахрайським шляхом, під приводом начебто звільнення сина від кримінальної відповідальності за побиття людини, заволодів грошима заявниці в сумі 10 тис. грн. Гроші потерпіла переказала на вказаний шахраями рахунок.

Поліція вкотре закликає громадян бути уважними та обережними. У випадку отримання телефонних дзвінків із сумнівними пропозиціями, пов’язаними з перерахуванням коштів, звільненням родичів від кримінальної відповідальності, правоохоронці просять невідкладно телефонувати за номером служби «102».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нато Показати IP 18 Лютого 2020 14:00
Особу, яка відкрила рахунок, знайшли? Особу, яка вивела гроші, знайшли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus