USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через коронавірус різко впав попит на штани та зросла популярність піжам

2 Квітня 2020 09:11
Під час глобального карантину через коронавірус люди стали менше купувати одяг для нижньої частини тіла. Продаж брюк різко впала.

Про це повідомляє видання Globalnews на підставі даних американської компанії Walmart, яка керує найбільшою в світі мережею оптової та роздрібної торгівлі, пише Страна.

За підрахунками Walmart, зараз, коли багато людей перейшли на режим віддаленої роботи, добре продається одяг для верхньої частини тіла.

«Ми спостерігаємо зростання продажів речей для верхньої частини тіла вище пояса, але не штанів і брюк», – констатував виконавчий віце-президент Walmart з корпоративних питань Ден Бартлетт.

Він додав, що в магазинах зараз спостерігається величезний обсяг онлайн-замовлень. Вони продають тонни товарів для домашніх розваг, занять рукоділлям, а також чомусь паличок від морозива.

Дані Walmart підтверджує компанія Gap Inc., що володіє брендами одягу Gap, Athleta і Old Navy.

У компанії відзначили, що люди добре купують труси, але не купують штани. У Gap Inc. спостерігають зростання продажів футболок, толстовок, піжам та іншого зручного одягу, що ідеально підходить для роботи з дому.

Багато брендів вже користуються ситуацією, пропонуючи різні акції на зручний одяг, в якому можна вільно працювати і відпочивати вдома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 2 Квітня 2020 21:49
Магазини одягу в Україні усі зачинені на карантин. Може тут мова про продаж онлайн?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus