USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через санкції США Росія не змогла запустити виробництво літаків

18 Лютого 2019 22:32
Серійне виробництво першого з часів СРСР пасажирського літака Росії відклали через американські санкції. Раніше планувалося, що літаки почнуть сходити з конвеєра вже до кінця цього року.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на директора державної компанії «Ростек» Сергія Чемезова, передає УНІАН.

На даний момент компанія збудувала три прототипи літака середньої дальності МС-21 з двома двигунами. Але серійне виробництво довелося відкласти. За словами Чемезова, це відбудеться наприкінці 2020 року через санкції США.

Як виявилося, американські обмеження, якими Америка обклала Росію за агресію проти України і не лише, відрізали російського виробника від поставок важливих деталей від американських і японських виробників. Без цих компонентів Росія не може зробити крила і хвіст МС-21.

«Оскільки американці припинили поставки матеріалів для крил нам доведеться зробити все самостійно», - пояснив Чемезов.

Російський «Аерофлот» вже погодився взяти в лізинг 50 нових МС-21. Крім того, Москва похвалилася, що її новими літаками буде користуватися Сирія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Корінний лучанин Показати IP 18 Лютого 2019 22:42
То все таке. Головне україна збільшила випуск анів. А що на Росія.правда?
Лучанка Показати IP 18 Лютого 2019 22:49
Почитаєш про санкції США проти Росії через Україну і прям сльоза ллється. Бувають же такі держави -благодійники, все не собі, а комусь добро роблять. Кожен день встають з думкою про Україну і обкладають, обкладають санкціями агресора Росію як вовка у лісі. І все лише заради того, щоб Україна була вільною і демократичною. Невже ще є дурні ,котрі у ці казки вірять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus