USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Чого чекати від довгоочікуваного Apple iPhone SE2

15 Лютого 2020 11:34
Доки ентузіасти дискутують на тему успішності iPhone 11 та доцільності випуску iPhone SE 2, в компанії Apple вже активно працюють над розробкою останнього. Інсайдери, що беруть безпосередню участь у створенні ланцюга виробничих поставок, розповідають що купертинівці нещодавно розпочали процес тестового виробництва.

Про це свідчить інформація, яка потрапила в мережу від китайських інформаторів, повідомляє iTeachua.

Коли ж інноваційний смартфон від «яблучного» бренду з’явиться у продажі та яким саме він буде?

Цікавості для фанатів «Яблука»: що відомо про довгоочікувану новинку Apple

З моменту презентації першого iPhone SE минуло вже майже 4 роки. Увесь цей час віддані фанати смартфонів Apple з нетерпінням чекали виходу чергового бюджетного телефона з серії Special Edition. Нарешті поціновувачі продукції відомого американського виробника можуть розслабитися, адже, швидше за все, «нащадок» Айфона SE з’явиться у продажі вже в березні 2020 року.

Аналітики стверджують, що візуально новий смартфон не буде схожим на доступний за посиланням https://didi.ua/ru/apple-iphone/linear:iphone-11/ Apple iPhone 11.

Досвідчені інформатори переконані, що дизайн iPhone SE2 «позичить» в iPhone 8.

Також інсайдери стверджують, що:

Айфон із серії Special Edition залишиться мініатюрним. Цілком ймовірно, що Apple традиційно зробить телефон компактним та легким. Розмір дисплея SE2 не перевищуватиме 4,7”. Точна вага новинки наразі невідома, оскільки в мережі майже немає інформації про її «начинку».

Смартфон отримає одну з двох альтернативних назв – Айфон SE2 або Айфон 9. Утім, інформатори впевнені у цій інформації не на 100%, адже компанія Apple звикла дивувати своїх прихильників. Можливо, під час офіційної презентації смартфона прозвучить зовсім інша назва.

Працювати мобільний пристрій від популярного виробника буде на базі чипсета Apple A13. Відповідно, продуктивність та потужність смартфона стане приємним сюрпризом для потенційних користувачів.

Найбюджетніша конфігурація iPhone SE2 коштуватиме рівно 399 американських доларів. Втім, на ринку будуть представлені і дорожчі версії телефона з більшим об’ємом основної пам’яті. При цьому об’єм оперативки буде фіксованим для всіх конфігурацій.

Для ідентифікації користувача в системі смартфон буде оснащено сканером відбитка пальця. SE2 належатиме до категорії «яблучних» телефонів без Face ID.

Інсайдери також говорять, що у 2020 році Apple презентує відразу 2 смартфони з лінійки Special Edition. І якщо бюджетна модель з’явиться на ринку вже наприкінці першого кварталу поточного року, то дорожчий гаджет з покращеними технічними характеристиками буде презентовано тільки восени.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus