USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Двох затриманих у Мінську українців депортують

28 Березня 2017 19:58
Під час акцій протесту у Мінську затримали трьох громадян України, двох з них суд постановив депортувати на батьківщину, а ще одного заарештували на 15 діб.

Про це у коментарі УНІАН повідомив офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич.

«Під час протестних акцій у Мінську затримано трьох громадян України. Одного з них притягнуто до адміністративної відповідальності, заарештовано на 15 діб. Кваліфіковано дрібне хуліганство і непокору законному розпорядженню або вимозі посадової особи державного органу при виконанні нею службових повноважень», - сказав дипломат.

«Щодо інших двох - судом ухвалено рішення депортувати їх в Україну. Наразі затримані громадяни України утримуються в центрі ізоляції правопорушників у Мінську», - зазначив Кирилич.

Нагадаємо, 25 березня в Білорусі відбулися заходи присвячені Дню Волі. Мітинги супроводжувалися масовими затриманнями людей, які вийшли на протести. Повідомлялося про затримання 700 людей. Пізніше частину з них відпустили. Серед затриманих були і четверо людей з видом на проживання в Україні.

Варто додати, білоруські правоохоронці під Могильовом затримали двох чоловіків, які нібито їхали на екскурсію до Бреста. Під час огляду у «туристів» знайшли зброю, електрошокери та прапор України. Чоловіки виявились громадянами Росії 1992 року народження. Обидва працювали на заводі «Кремній Ел».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ще не зовсім свідоми Показати IP 28 Березня 2017 20:44
Н*хай шастать!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus