USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Глава Пентагону в Україні дасть військові поради

22 Серпня 2017 04:00
Глава Пентагону Джеймс Меттіс прибуде до Києва з робочим візитом 24 серпня. Під час візиту Меттіс сподівається обговорити стратегічне партнерство з Україною.

Про це повідомив глава Пентагону Джеймс Меттіс під час брифінгу. Меттіс буде присутнім під час святкування Дня Незалежності України – 24 серпня у Києві, пише 24 канал.

В рамках свого візиту Меттіс зустрінеться з Президентом України Петром Порошенком та міністром оборони Степаном Полтораком. Глава Пентагону сподівається обговорити стратегічне партнерство між Україною та США, а також дати деякі поради щодо нарощування потенціалу військових сил.

"Нелегко створити суверенну державу, особливо зараз, коли Росія порушує територіальну цілісність. Тому я збираюся піти на парад в День Незалежності, планую зустрітися з президентом Порошенком і міністром оборони Полтораком, підкреслити нашу відданість стратегічному партнерству і нашу підтримку їхнього суверенітету і територіальної цілісності", – заявив він.

Крім Меттіса, в Україну прибуде спеціальний представник США в Україні Курт Волкер. Відомо, що на 21 серпня запланована зустріч Волкера із Владиславом Сурковим – помічником Володимира Путіна. Після цього спецпредставник США поїде до Вільнюса, а вже післязавтра, 23 серпня, відвідає Київ.

24 серпня, крім Меттіса, в Україну на військовий парад до Дня Незалежності України прибудуть також міністри оборони Грузії, Литви, Латвії, Молдови, Польщі, Чорногорії, Естонії, а також заступник міністра оборони Великобританії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 22 Серпня 2017 08:10
ВВП (ПУТИН ВВ) ВЧОРА В КРИМУ СКАЗАВ ПРО ТЕ ЩО 24 СЕРПНЯ ВИН ПРИЙДЕ В КИЕВ И УСТРОИТЬ СВИЙ ПАРАД! ЩИРИ УКРАИНЦИ ЗУСТРИЧАЙТЕ ВВП В КИЙОВЕ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus