USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Холодницький не знайшов доказів причетності Манафорта до «амбарної книги» ПР

27 Червня 2017 10:11
Підпису Пола Манафорта не було ні на одній зі сторінок «амбарної книги» Партії регіонів. А інформація про його провину - це піар-технологія. Тобто розкрутили те, чого слідство не довело, і зробили це ще до того, як слідство розпочалося.

Про це в ефірі програми «HARD з Влащенко» заявив Назар Холодницький, голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури - заступник генпрокурора, коментуючи скандал з отриманням Полом Манафортом грошей від Партії регіонів, повідомляє телеканал ZIK.

Гість програми зазначив, що раніше справа була в провадженні НАБУ. «Але ми жодного доказу причетності Манафорта не добули. Я тільки констатую факти. По Манафорту доказів немає», - заявив Холодницьки. Тому, як зазначив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, провадження за «амбарною книгою» регіоналів було направлене для вивчення в управління зі спецрозслідування ГПУ Сергія Горбатюка.

«Ми вважаємо, що ці записи можуть доводити взаємозв'язок тих осіб, які проходять у цій справі. Тому саме так визначена підслідність», - констатував Холодницький.

Нагадаємо, Пол Манафорт очолював штаб Трампа до серпня 2016 року. Він написав заяву про відставку після того, як ЗМІ дізналися, що політтехнолог отримав 12,7 млн дол. від Партії регіонів з 2007 по 2012 рр. Проте Манафорт заперечив отримання 12,7 млн доларів із "чорної бухгалтерії" ПР.

Пізніше були виявлено, що Манафорт таємно працював на російського мільярдера Олега Дерипаску, просуваючи інтереси Володимира Путіна. Американець допомагав російському мільярдерові купити українську телекомунікаційну компанію.

У травні ЗМІ писали, що у 2014 році Пол Манафорт консультував "Опозиційний блок" під час парламентської виборчої кампанії, за що отримав 1 млн доларів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus