USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кліматичні протести у Німеччині: люди блокують залізничні колії

22 Червня 2019 18:37
У німецькому селі Хохнеукірх, поблизу однієї з найбільших вугільних шахт країни «Гарцвайлер», тисячі людей беруть участь у кліматичних протестах, повідомляють theБабель з посиланням на АР і dpa.

Акції протесту спалахнули після того, як лідери Європейського Союзу не змогли домовитися про план, щоб до 2050 року зробити економіку блоку кліматично нейтральною.

Сотні протестувальників вдалося тимчасово заблокувати залізничні колії, які використовувалися для транспортування вугілля, а інша група прорвалася через поліцейський кордон і увійшла в шахту. Зазначається, що мітинги проходять переважно мирно.

Німецька поліція мобілізувала сотні офіцерів для того, щоб запобігти блокуванню протестувальниками шахт та суміжних електростанцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus