USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.95

Найпотужніший циклон накрив Австралію: оголошена евакуація

27 Березня 2017 08:29
Австралійська влада оголосила евакуацію мешканців штату Квінсленд, що розташований на північному сході країни, через очікуваний потужний циклон "Деббі". Його кваліфікують як найпотужніший циклон за останні шість років. Про це повідомляє Знай з посиланням на ABC.

26 березня метеорологи повідомили, що циклон принесе вітер, швидкість якого складе до 280 км/год. Крім цього, очікуються припливи.

Місцеві жителі почали масово скуповуватись продуктами і залишати будівлі. Влада закрила понад 100 шкіл. За версією The Australian, вже від шторму загинула одна людина. Вона потрапила в аварії через потужний вітер.

Синоптики повідомили, що 28 березня він посилиться до 300 км/год. Жителів евакуюють в міста Ер і Хоум Хілл, де знаходяться притулку від подібних природних явищ.

По потужності, "Деббі" порівнюють з циклоном "Ясі", який накрив материк у 2011 році.

До слова, у червні 2016 року в Австралії розбушувався шторм. Фотограф вирішив зафіксувати цей момент на березі, в результаті чого його змила пінна хвиля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus