USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пентагон: Китай відпрацьовує військовий удар по США

17 Серпня 2018 09:13
За даними Пентагону, Китай активно займається розробкою своїх дальніх бомбардувальників і готує пілотів до місій, мета яких - США.

Про це йдеться в доповіді американського оборонного відомства про Збройні сили Китаю, пише Новое время.

У документі зазначається, що за останні три роки китайська Народно-визвольна армія різко розширила надводні операції своїх бомбардувальників, "отримуючи досвід на критично важливих морських ділянках, і, швидше за все, відпрацьовує удари по США та цілях союзників".

За оцінками американських військових, нинішні військові можливості Китаю дозволяють йому нанести удар по острову Гуам.

У доповіді також наголошується, що Пекін працює над ядерним озброєнням для бомбардувальників.

"Використання і впровадження ядерних бомбардувальників вперше забезпечить Китай ядерної" тріадою" - системами удару на землі, в морі і в повітрі", - підкреслили в Пентагоні.

Крім того, за даними Міноборони США, Китай розробляє новий надзвуковий дальній стратегічний бомбардувальник, який можуть ввести в експлуатацію в найближче десятиліття.

У Пентагоні пов'язують нарощування військових можливостей Китаю зі спробами "подати сигнал" іншим країнам і не допустити оголошення незалежності Тайванем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Степан (Крымчанин) Показати IP 17 Серпня 2018 11:33
Лишається додати, що газета The Washington Times звинуватила Україну у зраді, тому що незалежна постачає двигуни для реактивних літаків в Кітай. "По данным издания, в 2016 году "Мотор Сич" поставила первые 20 двигателей для 12 учебно-боевых самолетов JL-10. В целом контракт на 380 миллионов долларов предполагает поставку 250 авиационных двигателей."
Анонім Показати IP 17 Серпня 2018 11:42
Піндоси, достали вже всіх ця Америка!!!
Степан (Крымчанин) до Анонім Показати IP 17 Серпня 2018 17:00
Дядя Сем-главнюк на Україні.
Я Показати IP 19 Серпня 2018 06:44
не тільки янкеси можуть готувати напади на інші держави....янкеси в шоці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus