USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час мітингів у Венесуелі загинуло 48 осіб

21 Травня 2017 21:45
За 50 днів масових антиурядових протестів у Венесуелі загинуло 48 осіб, серед них і демонстранти, і силовики.

Про це повідомила влада країни, передає DW.

У суботу, 20 травня, загинув від рани, отриманої в результаті пострілу в груди, 23-річний учасник демонстрації. У генеральній прокуратурі заявили, що по жителях міста Валера штату Трухільо, які вийшли на демонстрацію, був відкритий вогонь. Також було поранено 18-річного юнака та 50-річну жінку.

У цей день по всій Венесуелі в акціях протесту проти політики президента Ніколаса Мадуро брали участь понад 200 тисяч осіб. Тільки в Каракасі близько 160 тисяч демонстрантів пройшли маршем у бік міністерства внутрішніх справ по головній автостраді венесуельської столиці, багато були в саморобних захисних масках, несли щити, палиці та каміння. У ряді міст протести переросли у криваві зіткнення з поліцією і армією. У Каракасі, за даними місцевої влади, поранено 46 осіб.

Нагадаємо, з початку квітня у Венесуелі практично щодня відбуваються акції протесту проти нинішньої влади. У ході демонстрацій поліція затримала понад 1 тис. осіб, які виступають на боці опозиції.

Президент Венесуели Ніколас Мадуро звинуватив опозицію у вбивствах мирних громадян з допомогою снайперів.

Країна охоплена глибокою економічною кризою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лалалалала Показати IP 21 Травня 2017 22:37
Ось іще одна держава - бензоколонка. А ще звязалась з рашкою, а ще в головах марксизм -ленінізм ... Ось і виходить, при надресурсах люди в надзлиднях. А винний у всьому хто, піндостан. Ось така ватна логіка у людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus