USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

РФ відкликає посла з США через розслідування його контактів з радниками Трампа

26 Червня 2017 20:59
Російська Федерація відкликає свого посла Сергія Кисляка з Вашингтона.

Про це повідомляє американське видання BuzzFeed News з посиланням на три джерела, інформує УНІАН.

Видання зазначає, що рішення повернути Кисляка до Росії замість того, щоби призначити його на керівну посаду в Організації Об'єднаних Націй в Нью-Йорку, як про це повідомляло раніше декілька ЗМІ, з'явилося на тлі розслідувань ФБР та Конгресом контактів російського дипломата з головними радниками Дональда Трампа під час виборчої кампанії у 2016 році.

Разом з тим сказано, що відхід Кисляка давно вже очікувався, але у Москві не підтверджували дату його від'їзду. Водночас, бізнес-рада США-Росія організовує прощальний вечір з послом Кисляком, який повинен відбутися 11 липня у готелі St. Regis. Речник міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова у понеділок сказала, що Кисляк, який працює в США вже 9 років, увійде в історію як людина, яка зробила усе можливе для розвитку двосторонніх відносин, навіть у найбільш складні часи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ростов Показати IP 27 Червня 2017 08:40
А назначают зам. министра Шойгу - Антонова послом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus