USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

США та Китай припинять «торгову війну»

16 Серпня 2018 12:35
Сполучені Штати Америки та Китай відновлюють торгові переговори. Черговий раунд заплановано на кінець серпня.

Про це повідомляє UANews з посиланням на Міністерство комерції КНР, чергова зустріч делегацій Китаю і США пройде у Вашингтоні в кінці серпня.

Делегацію Пекіна очолить заступник міністра комерції КНР Ван Шоувень. Головою американської делегації виступить заступник глави Мінфіну з міжнародних справ Девід Мальпасс.

На зустрічі сторони обговорять питання економіки і двосторонньої торгівлі. У той же час Китай наполягає на збереженні принципів взаємності, рівності і цілісності. Попередній раунд офіційних переговорів на фоні торгової війни через спільне введення мит сторони провели на початку червня.

Нагадаємо, раніше Трамп назвав противниками США у економічній сфері Європейський Союз, Російську Федерацію та Китай.

Як повідомлялося, США оприлюднили перелік китайських товарів, які підпадають під дію імпортних обмежень у вигляді 10% мит. Загальний обсяг імпорту цих товарів до США становить 34 мільярдів доларів. У відповідь Китай запровадив низку торговельних обмежень на американські товари.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus