USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Грузії через зсуви евакуюють десятки туристів з гірського району

26 Вересня 2021 14:13
У Грузії евакуюють повітрям туристів та місцевих жителів з високогірного району Тушетія після того, як єдину дорогу, що сполучає цей район з рештою країни, довелося закрити через зсуви ґрунту.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на «Эхо Кавказа».

Після сильних злив у гірських річках піднялася вода і почалися зсуви. На дорозі Пшавелі-Абано-Омало зазнали серйозних пошкоджень одразу три ділянки.

Евакуацію почали ще 25 вересня. В Управлінні надзвичайними ситуаціями повідомили, що іноземних та грузинських туристів вивезли вертольотами прикордонної поліції, для чого здійснили кілька вильотів.

На 26 вересня повідомили про евакуацію ще пів сотні людей, їх перевезли в аеропорт Телаві.

«Виконано один рейс, перевезено 50 осіб. Буде здійснено ще два вильоти. Жителів (району) і туристів звозять на автомобілях у село Омало, звідки їх забирають вертольотом», – повідомив губернатор Кахетії Іраклій Шіошвілі.

Також повідомляється, що в кількох селах Потійського та Хобського муніципалітету на заході країни пройшов смерч, більше десятка житлових будинків залишились без дахів. Постраждалим родинам пообіцяли допомогу.

Десятки будинків знеструмлені, стихія повалила дерева, паркани і пошкодила врожай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus