USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Кремлі відмовилися вітати Зеленського

22 Квітня 2019 16:25
Прес-секретар президента РФ Дмитрий Пєсков заявив, що передчасно говорити про привітання Володимира Путіна Володимиру Зеленському з перемогою на виборах президента України.

Про це повідомляють російські державні ЗМІ, пише Новое время.

«Поки передчасно говорити про привітання президента Путіна пану Зеленському, а також про можливість спільно працювати. Судити можна буде тільки по конкретних справах! При цьому в Москві з повагою ставляться до виборів українського народу, тим більше, що цей вибір дуже очевидний», – сказав Пєсков.

Він заявив, що «легітимність цих виборів – під питанням, так як не було надано можливості голосувати трьом мільйонам громадянам України, які проживають в РФ».

«І давайте виходити з того, що поки немає офіційних результатів виборів. Вони не підведені ще просто».

21 квітня в Україні пройшов другий тур виборів президента. За результатами підрахунку 99% протоколів шоумен Володимир Зеленський набирає 73,22% голосіввиборців (історичний рекорд підтримки), а чинний глава держави Петро Порошенко – 24,45%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus