USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Китаї людям заборонили виходити з дому через коронавірус

17 Лютого 2020 11:16
У китайській провінції Хубей посилили заходити безпеки через поширення коронавірусу covid– 2019, жителям провінції, а це близько 60 мільйонів людей наказали залишатися вдома, також обмежили користування власними авто.

На вулицях провінції заборонено рух пішоходів і будь-якого транспорту, окрім машин поліції та екстрених служб, пише 24 канал з посиланням на South China Morning Post.

Які нові заходи впроваджує Китай

Окрім того, що людям наказали не покидати власних осель, їм заборонено користуватися власним транспортом. Також людям заборонили збиратися заради маджонгу або ігор в карти.

За порушення заборони на вихід на вулицю громадян можуть затримати на строк до десяти діб.

Попри наказ залишатися вдома, жителям дозволили виходити у випадку екстрених ситуацій. Крім того, кожні три дні глава сімейства має право виходити на вулицю, щоб купити харчі та інші речі першої потреби.

У відомстві зазначили, що у житлових масивах буде відкритим лише один вихід, який знаходитиметься під охороною, аби забезпечити в'їзд або виїзд лише мешканців.

Такі заходи пояснюють збільшенням кількості випадків захворювання.

Станом на 17 лютого, від китайського коронавірусу померли 1 775 людини. Загальна кількість інфікованих – 71 350 осіб по всьому світу.

За межами материкового Китаю зафіксували 5 смертей від коронавірусу – у Гонконзі, на Філіппінах, у Японії та у Франції та на Тайвані.

Наразі в Україні жоден випадок підозри на коронавірус не підтвердився.

Розповсюдження небезпечного коронавірусу розпочалося з міста Ухань. Згодом його закрили на карантин та побудували окремі лікарні для хворих. Також науковці дослідили, що спалах коронавірусу почався у науковій лабораторії міста Ухань.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus