USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Лондоні біля парламенту - стрілянина, є загиблі й поранені

22 Березня 2017 17:28
У столиці Великої Британії сталася стрілянина поблизу будівлі парламенту та Вестмінстерського палацу, пише ТСН.

Як передає Sky News, очевидці повідомляють про чоловіка з ножем біля Вестмінстерського палацу, якого застрелила охорона парламенту, коли той атакував поліцейського. Територію оточили правоохоронці.

ВВС повідомляє, що поліцейський у будівлі парламенту отримав ножові поранення. У відповідь поліція поцілила в нападника з вогнепальної зброї. Було чути 3-4 постріли. Всім працівникам парламенту наказали не полишати будівлі.

Поліція Скотленд-ярду заявляє, що отримали виклик через інцидент з вогнепальної зброєю на Вестмінстерському мості, начебто там поранені кілька осіб. Станцію метро, що розташована поруч, закрили до з'ясування всіх обставин.

Ймовірного нападника, котрий відкрив стрілянину на Вестмінстерському мосту і поранив не менш як 10 людей, застрелено, повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

"Ймовірний нападник був застрелений в парламенті Великої Британії озброєними поліцейськими", - зазначив лідер палати громад Британії.



Як повідомляє Еспресо з посиланням на Independent, двох чоловіків, в тому числі працівника поліції, застрелили біля будівлі парламенту.

Лондонська поліція підтвердила факт стрілянини. Офіційних даних про постраждалих поки немає.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus