USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Лондоні літак із 500 пасажирами ледь не знесло вітром. Відео

17 Лютого 2020 16:05
У Великій Британії продовжує лютувати шторм Денніс. Попри те, що десятки авіарейсів вже скасовані, з Airbus A380, що саме приземлявся в час негоди, ледь не сталася трагедія. Шторм застав найбільший пасажирський авіалайнер у небі.

Літак саме готувався до приземлення в міжнародному аеропорту Лондона «Хітроу», коли його підхопив потужний шквальний вітер. Відео посадки опублікували на ютюб-каналі SpeedbirdTV, передає 24 канал.

Вітер був такої сили, що розвернув літак вагою 574 тонни, і той стикнувся із злітно-посадковою смугою під небезпечним кутом. Втім, на щастя, обійшлося без постраждалих – уникнути трагедії вдалося завдяки професійності пілотів.

Фактично літак сідав боком, а після цього ще й виїхав за межі злітно-посадкової смуги. Борт летів з Абу-Дабі та належить компанії Etihad.

Посадка Airbus A380 під час шторму:
Негода вирує у Великій Британії з 15 лютого. Шторм паралізував роботу транспортної системи: затоплено багато автодоріг та порушене залізничне й авіаційне сполучення.

Жертвами стихії вже стали двоє людей: на східному узбережжі Британії у морі знайшли тіла чоловіків, які потонули під час шторму.

Загалом про підвищений рівень небезпеки попередили майже у тисячі населених пунктів. В Англії діє приблизно 600 попереджень про загрозу повені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus