USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Нідерландах арену Євробачення переобладнають у госпіталь

1 Квітня 2020 10:30
Оскільки Євробачення-2020 довелося скасувати через коронавірус, в Роттердамі прийняли рішення переобладнати арену Ahoy, де повинні були виступати конкурсанти, під тимчасовий госпіталь на 680 ліжок.

Як повідомляє УНІАН з посилання на AD, найближчим часом вже будуть готові 88 ліжок - 22 чотиримісних номери. Кожен зі своїм душем і туалетом. Є місце для лікарів, медсестер і місце для відпочинк.

Госпіталь буде приймати пацієнтів як з коронавірусом, так і без нього, яким не потрібно йти в лікарню, але які також не можуть залишатися вдома. У цьому госпіталі можна буде знаходитися і хворим з іншими діагнозами в разі, якщо голландські лікарні переповнені - вони будуть в окремих боксах. Також в середу перші номери в готелі Van der Valk Ridderkerk будуть готові негайно прийняти пацієнтів. Це стосується людей, у яких був позитивний результат тесту, але які тимчасово не можутьзалишатися вдома, тому що, наприклад, вони живуть разом з кимось, хто дуже вразливий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus