USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«У Росії утримують понад 60 українських політв'язнів», - Клімкін

22 Січня 2018 17:59
У в'язницях Російської Федерації зараз перебуває понад 60 українських політв'язнів, з яких 22 - безпосередньо на території Росії, інші - в окупованому Криму.

Про це заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін під час прес-конференції, повідомляє Укрінформ.

"Зараз є понад 60 політичних в'язнів, 22 з них, як ви знаєте, на території Росії, решта - на території окупованого Криму", - зазначив він.

Також Клімкін нагадав, що минулого року вдалося "реструктуризувати" платформу зі звільнення політв'язнів і зараз, з його слів, Україна має прямий відеоміст з окупованим Кримом, що дозволяє швидко реагувати на потреби сімей політв'язнів.

Крім того, міністр зазначив, що з цього року починається трирічний термін членства України в Раді ООН з прав людини. Клімкін запевнив, що цей майданчик буде послідовно використовуватися для того, щоб продемонструвати світу, як Росія порушує права людини на території окупованого Криму і Донбасу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus