USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У США домовилися про відновлення роботи уряду

22 Січня 2018 23:45
Сенатори США проголосували за відновлення роботи федерального уряду до 8 лютого після триденної перерви.

Як повідомляє Reuters, лідер демократів у Сенаті Чак Шумер заявив, що він прийшов до згоди з республіканським лідером Сенату Мітчем Макконнеллом, щоб тримати уряд відкритими протягом наступних трьох тижнів і планувати вирішення проблеми так званих "мрійників".

Як зазначає видання, демократи наполягали на тому, щоб будь-яке короткострокове законодавство щодо бюджетних витрат на утримання влади, має включати захист для молодих незареєстрованих іммігрантів, відомих як "мрійники".

Республіканці, у свою чергу, заявили, що не будуть вести переговори щодо імміграції, поки демократи не дадуть їм необхідних голосів для відновлення уряду.

Неспроможність досягти угоди примусила Трампа скасувати заплановану поїздку у вихідні дні до свого маєтку Мар-а-Лаго у штаті Флорида і створила невпевненість у його запланованій поїздці на цьому тижні на Всесвітній економічний форум у Давосі.

Нагадаємо, федеральні відомства США частково припинили роботу через відсутність фінансування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus