USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У терактах в Пакистані - понад 70 жертв

24 Червня 2017 17:35
Кількість жертв чотирьох нападів, скоєних у Пакистані у п'ятницю, збільшилася до щонайменше 73 осіб.

Про це повідомляє Deutsche Welle із посиланням на агенцію Assosiated Press.

"Кількість жертв чотирьох нападів, скоєних у Пакистані 23 червня, за останніми даними, зросло до щонайменше 73 осіб", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що суттєво збільшилася кількість загиблих внаслідок двох вибухів, які пролунали на ринку міста Парачинар поблизу кордону з Афганістаном. Як заявив у суботу представник місцевої влади Шахід Хан, загинули щонайменше 55 людей. Раніше повідомлялося про 25 загиблих на ринку. Ще 261 особу внаслідок вибухів у цьому місті з пораненнями доправлено до лікарень, 62 постраждалих перебувають у критичному стані, повідомили місцеві лікарі.

Відповідальність за напад в Парачинарі, де більшість населення є шиїтами, взяла на себе екстремістське сунітське угруповання "Лашкар-е Джангві".

Також зросла кількість загиблих від вибуху біля поліцейського управління в Кветті - столиці провінції Белуджистан. Там внаслідок нападу загинули 14 осіб.

Ввечері у місті Карачі група озброєних людей на мотоциклах застрелила чотирьох поліцейських, ще один правоохоронець отримав поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus