USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Українці з 7 серпня можуть їздити в Чорногорію без додаткових обмежень

6 Серпня 2020 21:11
Громадяни України з 7 серпня зможуть в’їхати до Чорногорії без додаткових обмежень.

Відповідна інформація розміщена на сайті уряду Чорногорії, повідомляє «Європейська правда».

Національна координаційна рада з інфекційних захворювань оновила «зелений» список країн, жителі яких можуть безперешкодно в’їжджати в Чорногорію з 7 серпня без додаткових обмежень. У список крім України додані Азербайджан, Білорусь, Канада, Росія і Зімбабве.

Як відомо, з 22 липня в’їзд на територію Чорногорії для мешканців України був можливий лише у разі їх прибуття авіаційним транспортом, так як ми перебували у «жовтому» списку.

За новим рішенням, українці зможуть перетнути кордон і на авто, як і громадяни інших країн із «зеленого» списку. Також більше немає потреби у наявності негативного ПЛР-тесту, не давнішого за 72 години.

Раніше ми повідомляли, що в пік сезону в Чорногорії перебуває трохи більше 15 тисяч туристів, що на 92% менше порівняно з аналогічним періодом минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А Показати IP 6 Серпня 2020 21:17
Я там був.. Рекомендую всім!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus