USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Японію струсонув потужний землетрус. Відео

25 Червня 2017 17:43
Вранці 25 червня в Центральній Японії стався землетрус з магнітудою 5,7. Про це повідомили у головному метеорологічному агенстві країни, передає видання "Риа новости".

Зазначається, що підземні поштовхи були зафіксовані о 01:02 за Києвом.

Афтершок магнітудою 4,4 зафіксовано через 2,5 години після сильного землетрусу в японській центральній префектурі Нагано. Повідомляється, що осередок землетрусу залягав на глибині 10 кілометрів під землею.

Поштовхи силою вище п'яти балів за японською шкалою відчувалися в 29 префектурах, в тому числі у префектурах Ісікава, Гіфу, Тояма, Кіото, Осака, Хего, Сідзуока та інших. У Токіо сила поштовхів склала близько одного бала.

Надходять повідомлення про відключення електроенергії, обваленнях дахів у житлових будинках. Наразі відомо, що 2 людини постраждали.

Влада країни запевняє, що, за даними експертів, загрози цунамі немає.

Унаслідок землетрусу було зупинено рух швидкісних поїздів. Нештатних ситуацій на розташованих у зоні поширення підземних поштовхів АЕС Такахама, Ої та Міхама після землетрусу не зафіксовано.

Користувачі Інтернету виклали відео землетрусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus