USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЄС схвалив пакет санкцій проти Росії через агресію на Азові

18 Лютого 2019 19:59
Рада міністрів Євросоюзу під час засідання 18 лютого ухвалила так званий «азовський» пакет санкцій проти Російської Федерації.

Заступник голови Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв заявив, що засідання Ради міністрів ЄС поки продовжується, тому в найближчий час з’явиться інформація щодо політичного рішення за його підсумками, пише «Інтерфакс-Україна».

Єлісєєв сказав, що нарешті ЄС після деякої паузи ухвалив важливе рішення щодо пакета санкцій, так званого «азовського».

Група сенаторів США представила 13 лютого законопроект, який передбачає введення додаткових санкцій проти Росії. Це санкції у відповідь на російське втручання в роботу демократичних інститутів за кордоном, а також – за агресію в Україні.

Однак, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що американські санкції є беззмістовними. Він також вважає, що нові обмеження проти РФ, які збираються ввести США через агресію Росії поблизу Керченської протоки, «будуть такими ж безглуздими, як і попередні».

Нагадаємо, 25 листопада російський спецназ захопив два українських катери Бердянськ і Нікополь і буксир Яни Капу на підході до Керченської протоки. 24 українських моряки були заарештовані за звинуваченням у «незаконному перетині кордону РФ», троє з них отримали поранення. Незабаром захоплені моряки заявили слідству, що є військовополоненими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus