USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Збірна України обіграла Румунію в стартовому матчі ЧС з хокею

22 Квітня 2018 22:13
У першому матчі чемпіонату світу з хокею у дивізіоні IB, який відбувається у литовському Каунасі збірна України зустрічалася з Румунією. Рахунок зустрічі – 3:0 на користь "синьо-жовтих", а шайби у складі української команди закидали Кирило Катрич, Дмитро Німенко та Микита Буценко, повідомляє 24 канал.

Перший період був доволі рівним, але першою відкрити рахунок зуміли українці. Вже на 7 хвилині "синьо-жовтим" вдалася швидка контратака, крапку в якій точним кидком поставив Кирило Катрич, а асистували йому Дмитро Німенко та Микита Буценко – двоє останніх виступають у чемпіонаті Румунії за "Георгені". Зауважимо, що до цього українській збірній не вдалося зреалізувати більшість.

Не забували у першому періоді про атаки й румуни, які завдали кілька непоганих ударів – загалом за підсумками першої частини гри Румунія зробила кидків у площину воріт майже удвічі більше. Але у всіх моментах надійно діяв голкіпер української збірної Сергій Гайдученко, що і дозволило українцям завершити період з мінімальною перемогою.

Другий гол у поєдинку стався вже у другій 20-хвилинці, а передувала йому позиційна контратака з боку українців – один із героїв першого результативного епізоду Дмитро Німенко отримав шайбу за воротами, майстерно позбувся захисників і на близькій дистанції зумів переграти воротаря. Асистував йому Сергій Бабинець, що виступає у Першій лізі Словаччини за команду "Детва".

Третю та вирішальну шайбу Україна закинула також у другому періоді, а саме за хвилину до його завершення внаслідок пресингу в чужій зоні – Всеволод Толстушко перехопив шайбу, переадресував її на Сергія Бабинця, а той виклав під кидок Микиті Буценку, який і переграв воротаря.

Третій період пройшов вже за переваги Румунії, яка намагалася всіма силами відігратися та навіть кілька разів грала у більшості, але усіх їхні потуги виявилися марними. Отже, 3:0 на користь України, яка 23 квітня наступну гру проведе проти Естонії: початок – о 12:30 за Києвом.

До слова, за підсумками зустрічі румунська збірна здійснила набагато більше кидків за українців – 39 проти 32, але всіх їх нейтралізував Сергій Гайдученко, який у результаті оформив шатаут, тобто "сухий матч". Також вдало відіграли Микита Буценко (1+1), Сергій Бабинець (0+2) і Дмитро Німенко (1+1) – усі здобули по два очки за матч.

В інших зустрічах Естонія лише в овертаймі зуміла здобути перемогу над Японією (1:2), а Литва після двох періодів тріумфує над хорватами із рахунком 3:0.

Нагадаємо, 20 квітня хокеїсти юніорської збірної України (гравці до 18-ти років) виграли Чемпіонат світу у дивізіоні 1В та підвищилися у класі, що дає змогу наступного року виступати у групі А першого дивізіону чемпіонату світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 23 Квітня 2018 20:16
Атлична!! вп*ндюрили Дракулам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus